Låssmed Järfälla

Vi är din säkra låssmed i Järfälla | 08-33 13 13

Dessa tjänster erbjuder vi

Anlita oss, vi är experter på alla slags lås. Oberoende vilket slags lås som du önskar dig, så kan du alltid anlita oss. Vi kan de flesta slags lås som vi använder. Och är det ett lås som vi inte känner till, är det inte ett lås som är värt namnet. Vi arbetar nämligen endast med beprövade och godkända lås som branschen vet säkert är säkra lås. Om du anlitar oss vet du att du får säkra lås och en säker bostad.

1. Montering av nya lås

Vi monterar alla slags lås. Oberoende om du vill ha ett säkert lås med nyckel, ett säkerhetslås, ett kodlås eller ett lås med låssystem och med kort – hjälper vi dig att installera olika lås.

2. Byte av lås

Skulle du eller någon annan tappa nycklarna, kommer vi ut och låser upp och byter ut låset, om du så önskar. VI har jour så att du kan ringa oss under jourtiden. En olycka händer så lätt. Vi vet och har förståelse för det. Därför kan du ringa oss under det att vi har jour och hjälper dig i din situation.

3. Installera dörrstängare

Behöver du, eller din BRF, kontor eller arbetsplats en dörrstängare? En dörrstängare ser till att dörren alltid stängs bakom dig. På många ställen vill man säkert veta att dörren förblir stängd, även när man öppnar dörren.

4. Monterar fönsterlås

Om du skulle önska säkra fönster så kan du installera lås på dina fönster. Dem kan du enkelt öppna med en kod, som bara du kan. På så sätt blir det omöjligt att öppna fönster utan rätta koden.

5. Monterar brytskydd

Om du bor i ett inbrottsbenäget område kan det vara mycket säkrare att se till att installera ett brytskydd på din dörr. Det innebär att man förstärker låset. Ett lås är alltid dörrens svagaste punkt. Om man då förstärker det, ser man till att säkra dörren.

6. Installerar dörrögon

Vill du veta vem det är som ringer på dörren? Då kan du enkelt ta reda på det genom att kika ut genom ett dörrögon så ser du snabbt vem som ringer på och du kan känna dig säker när du öppnar dörren.

demobild grå

Ska du byta lås? Vi byter alla slags lås och låssystem!